середа, 23 січня 2019 р.

МІЙ ЗДОРОВИЙ ЛАНЧ

15 січня 2019 року розпочинається конкурс «Мій здоровий ланч». Школярі мають змогу розробити власні рецепти корисного перекусу, відзняти про них відео та отримати призи.
Конкурс проводиться з метою популяризації раціонального харчування, а також заохочення учнів до приготування та вживання корисних перекусів під час перебування у школі.
Цей конкурс дасть можливість школярам на основі знань про збалансоване харчування, які вони отримали під час програми, розробити рецепт корисного ланчу та презентувати його спільноті у вигляді відеоролика.
Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно бути учнем чи ученицею закладу загальної середньої освіти, що долучився до програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», розробити рецепт здорового ланчу, який можна брати до школи, відзняти відеоролик та заповнити заявку на участь за посиланням  з 15 по 30 січня 2019 року.
З умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням  http://healthy-schools.org.ua/2019/01/15/start-konkursu-miy-zdoroviy-lanch-v-r/.
Переможці конкурсу будуть оголошені 12 лютого 2019 року на сайті Програми у розділі «Новини» та на офіційній сторінці Програми у Facebook. Призери будуть обрані у трьох вікових категоріях: учні 1-4, 5-9 та 10-11 класів. Автори найкращих робіт отримають ланчбеги та ланчбокси, щоб здорові ланчі завжди були під рукою.
Запрошуємо всіх бажаючих брати участь у конкурсі!

Немає коментарів:

Дописати коментар