четвер, 31 жовтня 2019 р.

ПІДСУМКИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО УРОКУ "ЗДОРОВИЙ ЗІР"

Результати Всеукраїнського уроку "Здоровий зір"!
Ми приємно вражені та вдячні організаторам за надані матеріали та сертифікати учасників. Кожен вчитель, який брав участь у заході, отримав сертифікат за проявлені високі кваліфікаційні навички та небайдужість у формуванні відповідального ставлення до власного здоров'я школярів.
Використовуємо вправи для очей на руханках під час уроків та на перервах. Плануємо і надалі брати участь у заходах, що сприятимуть розвитку культури зору та формуванню відповідального ставлення до здоров'я очей.
Звіт про проведення уроку можна переглянути за посиланнями:
http://zaltr-natalia.blogspot.com/2019/10/blog-post_95.html
http://sopylyuk.blogspot.com/2019/10/blog-post_30.html
http://ksmyform.blogspot.com/2019/10/10.html
http://blogklass5b.blogspot.com/
http://oleksjuk.blogspot.com/
lygofet.blogspot.com/

середа, 16 жовтня 2019 р.

Колектив Заліщицької державної гімназії долучився до святкувань. Учні 5(9)-7(11) класів на чолі з командиром, вчителем Брусяком С.В., педагогом-організатором та заступником директора з виховної роботи продемонстрували Святковий марш-парад та вшанували пам'ять Ореста Квача.

четвер, 10 жовтня 2019 р.



10 жовтня в Заліщицькій державній гімназії проведено Всеукраїнський урок "Здоровий зір" в рамках соціального проєкту "Здоровий зір", метою якого є виявити погіршення зору та сформувати у населення України культуру відповідального ставлення до здоров'я очей.
До заходу долучились вчителі-предметники та класні керівники, медична сестра, гімназійний психолог, а також запрошено районного лікаря-офтальмолога - Івануц Марію Володимирівну.
Наш навчальний заклад залучив усіх учнів та весь педагогічний колектив, адже вважаємо актуальною проблему збереження зору. І, звісно ж, профілактика дозволяє уникнути погіршень зору. Плануємо продовжувати у тому ж напрямку і сприяти формуванню відповідального ставлення наших учнів до здоров'я очей.
Дякуємо авторам за надані матеріали (план уроку та презентація), за цікаві та пізнавальні завдання. Дякуємо за ідею та підтримку Люксоптика.













вівторок, 8 жовтня 2019 р.

Заліщицька державна гімназія долучилася до проведення Всеукраїнського уроку “Здоровий Зір”!

Урок проходитиме 10 жовтня в рамках соціального проекту «Здоровий зір», який покликаний виявити погіршення зору та сформувати у населення України культуру відповідального ставлення до здоров'я очей. Вдячні організаторам програми Healthy Schools: заради здорових та радісних школярів за ідею та надані матеріали для проведення уроку. Ми плануємо залучити всіх учнів гімназії та навчити їх профілактичним методам запобігання захворюваності очей.