середа, 23 січня 2019 р.

МІЙ ЗДОРОВИЙ ЛАНЧ

15 січня 2019 року розпочинається конкурс «Мій здоровий ланч». Школярі мають змогу розробити власні рецепти корисного перекусу, відзняти про них відео та отримати призи.
Конкурс проводиться з метою популяризації раціонального харчування, а також заохочення учнів до приготування та вживання корисних перекусів під час перебування у школі.
Цей конкурс дасть можливість школярам на основі знань про збалансоване харчування, які вони отримали під час програми, розробити рецепт корисного ланчу та презентувати його спільноті у вигляді відеоролика.
Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно бути учнем чи ученицею закладу загальної середньої освіти, що долучився до програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів», розробити рецепт здорового ланчу, який можна брати до школи, відзняти відеоролик та заповнити заявку на участь за посиланням  з 15 по 30 січня 2019 року.
З умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням  http://healthy-schools.org.ua/2019/01/15/start-konkursu-miy-zdoroviy-lanch-v-r/.
Переможці конкурсу будуть оголошені 12 лютого 2019 року на сайті Програми у розділі «Новини» та на офіційній сторінці Програми у Facebook. Призери будуть обрані у трьох вікових категоріях: учні 1-4, 5-9 та 10-11 класів. Автори найкращих робіт отримають ланчбеги та ланчбокси, щоб здорові ланчі завжди були під рукою.
Запрошуємо всіх бажаючих брати участь у конкурсі!

понеділок, 14 січня 2019 р.

Продовжуємо активне впровадження заходів Healthy schools

Час канікул - улюблена пора школярів, пора відпочинку від навчання, коли ми продовжуємо дбати про здоров'я. На сайті гімназії створено віртуальну дошку, на якій учні та вчителі діляться своїми здоровими активностями у період зимових канікул.
 https://padlet.com/lesia_zal/c387aagpmmgf

Класний керівник 7(3)-Б класу Н. М. Пацарина у проекті eTwinning створила презентацію "Дух Різдва", з метою поширення  та ознайомлення інших учасників проекту з нашими різдвяними традиціями. 
http://nataliapatsaryna.blogspot.com/2019/01/blog-post_3.html

Класний керівник 8(4)-Б класу Н.Я.Гуцуляк опублікувала на блозі фото зі святкування її учнями Різдва. Гімназистам вдалось поєднати традиції та принципи корисного харчування.

Про активний відпочинок учнів гімназії можна прочитати на класних блогах. На фото помітно, що до активностей долучились не лише діти, а й батьки та вчителі:

Юні баскетболісти Заліщицької гімназії розпочали активну підготовку до змагань 2019 року. На зимових канікулах команди юнаків та дівчат під керівництвом тренера Бориса Безушка провели тренувальні заняття під гаслом "Вперед до перемоги!"
https://www.youtube.com/watch?v=IldOygpLWjM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR05_Kb9eYLBRg9ByIeCgiLTIKCXuAQ0qR-YufPeqLGHnggGiSSwTv-GnDI






 

 
Група підтримки з дівчат 7(3)-А класу під керівництвом Копичинської З.М. та педагога-організатора Луцак Т.Д. також готується до важливої події!!! Відео їхніх тренувань можна переглянути за посиланням.